ماذا يحدث لو لاحظت وجود فأر ( جرد ) داخل مكتبك أو فى محيط العمل ؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/09/30
Futoun KHer_bik
من قبل Futoun KHer_bik , مكتبي الخاص للخدمات القانونية , مكتب المحامية فتون خيربك

وجود قوارض داخل مكان العمل يعني وجود طعام وشراب داخل المكاتب غالبا" وقلة نظافة عموما" وهذا غير مقبول

Raja Meziou
من قبل Raja Meziou

ردة الفعل الاولي، وسوف اكون خائفة، وأنا سوف  اصرخ تلقائيا عاليا جدا، وأنا اهرب بعيدا

أنا لست قادرة على قتله، أنا خائفة حتى الموت من الفئران، أسعى لجعل شخص ما  يحضر لي حقيبتي، وثم قتله بعد ذلك، وعلى الفور اتحدث إلى مدير الشركة لجعل التطهير وقتل الفئران الأخرى، ومن ثم أعود إلى العمل. خلاف ذلك أرفض العمل حتى أحصل على التأكد من أن المنطقة آمنة من الفئران، أو حتى الصراصير الكبيرة.

abdul latif mohamed sorour Abdul latif
من قبل abdul latif mohamed sorour Abdul latif , Senior Food Trade Hygiene Officer , Dubai Municepality

وراااه  بالعصاية وحياتك وآخرة شلوت من الشباك بعد التأكد ان مفيش حد تحت :d

Manar Badeir
من قبل Manar Badeir , متدربه , مدرسه الثانويه بنات

بصراحه هاموووووووووووت مالضحك فى البدايه وبعدين نوبه صراخ وبالتاكيد هاكون غادرت المكان وممكن المدينه باكملها هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

Samar Abu Shaban
من قبل Samar Abu Shaban , Regional HR Operations manager , souq.com

Well, I believe I will alert every body and will call the roden controler immediately

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

أتخلص منه بكل الوسائل

Mahmoud Aun
من قبل Mahmoud Aun , Office Manager [Accompanying Office] , His Excellency Sheikh Saleh Kamel

ها اجبله جبنه رومي :D

Abdelkrim TRABELSI
من قبل Abdelkrim TRABELSI , Ingénieur Projet , Zodiac

سوف أبحث له عن رفيقه القط حتى لا يشعر بالوحدة

mohammed abu aita
من قبل mohammed abu aita , Sales , الحريه جروب

فى ايه ياجماعه ده فار محسسنى انه جودزيلا هو حد لاقى لحمه اليومين دول

ده موجود فى ارقى الاماكن طب الفار بيسكن فى فنادق ماشوفتوش اكتر من كده دلع

اول واحد بيروح الشغل بدليل وجوده فى مكان العمل اهو ولا عشان مجتهد نقتله مش عنده عيال بيجرى عليهم

حاجه غريبه فار هاموته طبعا حتى  لو هاكسر الشركه كلها

محمد مصطفي عبدالعظيم محمدابوالعنين
من قبل محمد مصطفي عبدالعظيم محمدابوالعنين , مساح عام , سامكريت مصر

اضع السم او المصيده فى احد جوانب المكتب