What is the impact on concrete if soil(in contact) or water have excessive amount of sulphate?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/10/23
yacine hantal
من قبل yacine hantal , Technician genie civile , CENTRE NATIONAL DES ETUDES ET RECHERCHE EN URBANISME+ bureau d'etude RTAU

when the reinforced concrete contacts sulphate .it loses its resistance and the characteristic that is why we have to use anti sulphate cement (SRC)