Estimated cost of Sydney Opera House was: a. $ 7 Million b. $ 102 Million c. $95 Million d. $ 60 Million?

تم إضافة السؤال من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com
تاريخ النشر: 2016/10/27
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

>>>>answer is B>>>>>>>>>>>>>>

Jamal Elghandour
من قبل Jamal Elghandour , Regional Operations Manager & Business Development Manager , Mandara Holding

The correct answer is option b

Toufik Sahraoui
من قبل Toufik Sahraoui , Human Resource and Recruitment Consultant , Manpower Agency

Thanks for invitation

its  $ 7 Million

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Answer is A;- 7 millions was estimated actual cost was 102 millions

Maher Ahmad
من قبل Maher Ahmad , Head of Planning and Training Division , MOH

Thank you for the invitation

I think it is $102 million

Emmanuel Wamweta
من قبل Emmanuel Wamweta , production supervisor , Tembo Steel Rolling

I agree with Mr. Krishina Khasanis' insightful submission. Thanx for the invitation

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

option (b) is the correct answer

Mahmoud Alkhateeb
من قبل Mahmoud Alkhateeb , Sales Account Manager , Business Systematic for Services & Solutions (BUS3S)

Thanks for invitation >>>>>>>>>>>>> my answer is B

Muhammad Khan
من قبل Muhammad Khan , General Manager Operations , QFAWS ENGINEERING (PVT) LTD

Don't have any idea. Could find that info on net but personally don't know a thing about that house...

MOHAMMAD MAHMOUD HASAN AL-HASHASH
من قبل MOHAMMAD MAHMOUD HASAN AL-HASHASH , مدير صيانه , شركة الاستراتيجي للتجاره

Thanks for invitation

between 7$ and more

regards

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Thanks for invitation

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>