Where else you can use dr/ cr note apart from returning the goods/ services?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Danish Khalid , Senior Accountant/ Finance Manager , Al Maraseem Hospitality
تاريخ النشر: 2016/10/27
Majid Ali Butt
من قبل Majid Ali Butt , Accountant Supervisor , AL-MURTAZA FLOUR & GENERAL MILLS

there are many other transactions in which dr/cr note are used. like if you have paid freight on behalf of your customer you can give him dr note. etc