What do we mean by programs Accreditation ?

تم إضافة السؤال من قبل أحمد حمدي الزواوى , Project Manager,Projects Manager , M.A.ALSOBHI COMPANY
تاريخ النشر: 2016/10/31
Sadeq Al-Abbad
من قبل Sadeq Al-Abbad , Service Specialist , Halliburton Energy Services Inc

thanks for invitation l am not specialist in these things

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thank you for the invitation

I leave the answer to this question for employers Specialization

mahmood kheder
من قبل mahmood kheder , مدير القسم الفني وحاصل على درجة الاستشاري من نقابة المهندسين , alliba

Thanks for your invitation

The accorditation programs  give's the cosumers confident with the workers or students best quality training.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

programs accreditation means programs certification of competency and authority