كيفيه معالجه الارضيات الخرسانيه بعد دهانها بالايبوكسى فى خاله عدم ضبط المناسيب بطريقه صحيحه تكون منحدرات؟

تم إضافة السؤال من قبل Emad Kamal , مهندس مدني , شركه المبادره للتجاره والمقاولات
تاريخ النشر: 2016/11/01
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

هنا يدل على وجود نقص في الخبرة للفنيين - يجب اعادة العملية من جديد بعد ازالة القديم من المواقع المتضررة (الغير صحيحة )   !!!

علي شهاب الدين بورزق
من قبل علي شهاب الدين بورزق , طالب/متدرب , الارضيات الثري دي والايبوكسي

هي ان تقوم بتسوية الارض على مستوى الصفر اي ان تكون الارضية في استقامة واحدة