What is the Best third-Party Program i can install on Windows Server for allowing me to control Internet for my clients ?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Mustafa Ali Shadad , IT Specialist , Egyptian Ministry of HealthMeetGhmmr Oncology Center
تاريخ النشر: 2016/11/01
Maher Ahmed Mohamed Hussein
من قبل Maher Ahmed Mohamed Hussein , IT Specialist Engineer , EDRA

Installing a 3rd party program on the DC is not a practical solution.

For best solution you have to install 3rd party Hardware device such as FireWall controller or WatchGuard.