What is the expected response time for Professional Support?

تم إضافة السؤال من قبل Jad Nohra , IT Consultant , ITWorksMe s.a.r.l
تاريخ النشر: 2016/11/01
Pradeepkumar S
من قبل Pradeepkumar S , IT analyst , Tata Consultancy Services

Its  based on  Level of issues/incidents category  a customer expects. Normally we can have 15 mins  for high Prior, 30 mins  for Normal , Less than  an hour  for Low