What is the most important quality assurance software that can be used for quality improvement by using quality tools?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Tharwat Al hasany , Quality Manager , International Company For Agricultural Production And Processing (ICAPP-Americana group)
تاريخ النشر: 2016/11/02
BIJENDER MISHRA
من قبل BIJENDER MISHRA , Group IT Director & CISO , Sai Krupa Delight Group

Try Testrail from Gurock. I find it quite helpful.

howard crompton
من قبل howard crompton , Project QA/QC Manager , CCC

Your brain and practical reasoning of a solution (brain storming ) and application .