What are the key responsibilities of a Digital delivery lead?

تم إضافة السؤال من قبل Saheem Abdul Nazer , Senior Application Developer , Qatar Red Crescent Society (QRCS)
تاريخ النشر: 2016/11/07
shaju raveendranathan
من قبل shaju raveendranathan , service manager , NEW SMART OFFICE AUTOMATION LLC

Digital delivery lead should ensure SLAs are met every time .