Does having CommentLuv hurt your blog, SEO-wise?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2016/11/20
seowho dudu
من قبل seowho dudu

Thanks you i will come back visit my website - https://seowho.co.il/

DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Thank you. I have no proper idea.

Vaiyapuri Gopalakrishnan
من قبل Vaiyapuri Gopalakrishnan , Manager - After Sales , M/s Saud Bahwan Automotive llc

Thanks for your invitation, Agree on experts answer.

Jamal Elghandour
من قبل Jamal Elghandour , Regional Operations Manager & Business Development Manager , Mandara Holding

It actually helps your SEO because it ranks the page as active

YOSUF HASSAN AL-ANSSARY
من قبل YOSUF HASSAN AL-ANSSARY , أخصائي تسويق , معالم الإعلان العصرية

I really do not know .. sorry