What a professional marketer does the first step in a project ?

تم إضافة السؤال من قبل Zoica marinela Vlad , E Marketing & Social Media Consultant , liteshell holdings limited
تاريخ النشر: 2016/11/21
Hani Chahine
من قبل Hani Chahine , Executive Manager , WSI iMarketing

Believing in yourself.. look at yourself in the mirror and speak loudly: YES, I CAN DO IT!

Zoica marinela Vlad
من قبل Zoica marinela Vlad , E Marketing & Social Media Consultant , liteshell holdings limited

First step I suposte should analyze the product and after it should analyze the market..