What are the disadvantages of using LED lights?

تم إضافة السؤال من قبل Richter Cervantes , Quality Controller - General Services , Emirates Property Investment Co. - Al Fahim Group of Companies
تاريخ النشر: 2016/11/22
Mamdooh Siddiqui
من قبل Mamdooh Siddiqui , Facility Engineering Cordinator , Middle East Battery Co- JV Clarios

Led lights generate harmonics, can cause power quality issue in electrical network

Maria Lanie Gomez
من قبل Maria Lanie Gomez , Employee , SEK International School

Expensive, short bulb life and installation requires expertise in electronics.