Who do iPhone users really dislike switching brands or switching to Andoird based phones?

تم إضافة السؤال من قبل Lana Oudeh , PR Coordinator , Al Ghanem
تاريخ النشر: 2016/11/23
babatunde adebiyi muyiwa
من قبل babatunde adebiyi muyiwa , Operations , Ministry of Interior

 A great Android phone. ... "In 2007, I switched to the iPhone because it was way ... It gives me word-based autocomplete and I can use speech-to-text. ... Why isn't it a user-configurable option, at least? .... Miracle BrandCBD.