Can we work in classic workspace in AUTOCAD 2017 ? if yes How?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Ajjour , Construction Project Manager , Mushtaha Engineering & Contracting Co.
تاريخ النشر: 2016/11/24
Mohammed Mahmoud Khairy Ahmed Mostafa
من قبل Mohammed Mahmoud Khairy Ahmed Mostafa , Branch Manager, Structural Design Engineer , Ossiad Consultant Office

It isn't come default in AutoCAD 2017, but you can create it.