As a blogger, what kind of analytics do you like to see about your individual posts?

تم إضافة السؤال من قبل Salah Hamed , Web Video Producer , Android basha
تاريخ النشر: 2013/10/01
Stella Anokam
من قبل Stella Anokam , Senior Consultant / Project Manager , BGS Limited

Here's what I look out for in every single post I write:

1. Reach/ Traffic: How many views/ visitors;

2. Shares: How many shares on social media (I like to limit the number of social share tools I expose to my readers);

3. Comments: How many readers liked the post enough to leave a comment.

4. Subscribers: Of those visitors/ readers, how many subscribed to my newsletter/ ecourse/ ebook download etc