What will give better results, exercising in the winter or summer?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Eid , Dietitian/Nutritionist , Muscle Power Sports, Nutrition Centre
تاريخ النشر: 2016/11/29
Daria Nevedrova
من قبل Daria Nevedrova , Fitness instructor , Sport Life

Hi. Regular exercising every day will give you THE BEST result regardless of the time of year  :-D

ILLANGAMGE ROHANA PIYATILAKE
من قبل ILLANGAMGE ROHANA PIYATILAKE , Psychological Counselor / Pranic Psychotherapist , SUMANKA FOUNDATION

Doing exercises daily for at least about 20 min is essential.

Zergona Sheikh
من قبل Zergona Sheikh

Not only in winter or summer every day for only 30 Minutes you can do

Ahamethu Ruman
من قبل Ahamethu Ruman , Stocker , panda savola

good sleep,regular exercises and healthy foods

Denis Bereza
من قبل Denis Bereza , Crossfit F3 , Crossfit F3

Hey there. The question is not possible to be answered. Unfortunatelly.

You need to formulate it in a different way and ask again. Thank you.