What is the best hotel chain in the Middle East?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/05/07
RANIA KHALAF
من قبل RANIA KHALAF , Creative Designer - Cross Stitch , MADE BY Rania Khalaf

Four Seasons

Abdulwahab Madhat Agha
من قبل Abdulwahab Madhat Agha , General Manager Operations , Royal Hospitality Org

Four Seasons Hotel

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

I'd go along with Rania, especially the one in Kuwait City, I have to say that the Middle Eastern Holiday Inns are far better than Holiday Inns in other parts of the world, not least of all because the service is so much better.