What is the difference between merge() and update() methods?

تم إضافة السؤال من قبل Amit kumar , Programmer Analyst Trainee , Cognizant Technology Solutions
تاريخ النشر: 2013/10/01
marwa idoudi
من قبل marwa idoudi

update pour modifier colonne du table independement alors que merge pour modifier colon de table avec des donnes d'une autre table

jayanthi lanka
من قبل jayanthi lanka

both merge() and update() methods are used to convert the object , which is in the detached state inti persistent state...