I cannot change my cell number, please organise it Thank you in advance BR?

تم إضافة السؤال من قبل Akaki Gagua , H&S Manager , Stucky Caucasus
تاريخ النشر: 2016/12/04
Mohammed Ayoub SABER
من قبل Mohammed Ayoub SABER , IT System Integrator , SOPRA STERIA

this question should not be in System adminitration case, cellular administration maybe. Maybe changing IMEI can be suitable for some system operations.