What is the difference between PMP and Prince2 ? and which of them is preferred in MENA ?

تم إضافة السؤال من قبل Islam Mohamed Soliman Mahmoud , Planning Head , FLSmidth
تاريخ النشر: 2016/12/04
Aman Kulshrestha
من قبل Aman Kulshrestha , Deputy Manager Project Planning , Essar Group

 PRINCE2 is strong on the business case, process and governance while PMBOK covers 10 strong knowledge areas that provided you specialization for project management.

In MENA region projects PMP is prefered the most.