كيف نتصور نطاما نربويا يخرج العرب من التخلف ؟ comment concevoir un système d'éducation qui fait sortir les arabes du sous-développement ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/10/01
Mariam Youssef
من قبل Mariam Youssef , English Teacher and coordinator , Elquds International School

I think we should search more in other developed countries system, choose the suitable one then do the proper changes matching our culture and mentalities.