What is the benefit of using Cross link hyaluronic acid filler rather than non-cross liked?

Filler

تم إضافة السؤال من قبل Eihab Mahmoud , Medical Doctor , Dallah Hospital
تاريخ النشر: 2016/12/05
Sonia LEJMI
من قبل Sonia LEJMI , Aesthetic doctor and acupuncturist , Dr; Sonia LEJMI's medical office

To have a filling effect, hyaluronic acid should be cross-linked.

Non cross linked hyaluronic acid does not have any filling effect, it is used in mesotherapy to hydrate deeply the skin