What are the types of international standards - for Example NFPA related to Safety?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Fadl Elseed Alamean Ahmed , QA/QC Manager , Atlas Support & Services Co. Ltd
تاريخ النشر: 2016/12/05
hazem fayed
من قبل hazem fayed , senior electrical engineer , HBK contracting wll

ABDULLAHI YAHAYA BAMALLI
من قبل ABDULLAHI YAHAYA BAMALLI , PRINCIPAL MAINTENANCE OFFICER , KADUNA POLYTECHNIC

arshad khan
من قبل arshad khan , Senior Mechanical Engineer , LACASA Architecture & Engineering Consultant

IPC- International Plumbing codes

ARI- American Refrigeration Institute

ASHRAE, ASTM, SMACNA, CIBSE, UL, BS, EN, IEE, ISO, AWWA, ASPE etc