Has anyone got a call from employer for an interview on this website ?

تم إضافة السؤال من قبل Aqeel Khan , General administration , Digital World International
تاريخ النشر: 2016/12/10
Mounzer Belly Soufi
من قبل Mounzer Belly Soufi , Sr. Qc Site and Materials , Consolidated Constractors International Company (CCIC)

not even a once since 10 years

Rosemary Marcell
من قبل Rosemary Marcell , boss , self

Once so far.  Legitimate small businesses do use the website to list positions that are not managed by recruiter companies.