Can we generate sawtooth/ramp waveform using Arduino board?

تم إضافة السؤال من قبل anish raj
تاريخ النشر: 2016/12/13
tamer amer
من قبل tamer amer , Maintenance Manager , lagoon company for care and medical service - louran hospital

Yes you can

The simplest way using arduino due DAC

Muhammad Usama Qureshi
من قبل Muhammad Usama Qureshi , Design Engineer , SC Technologies Global Pvt Ltd

Yes of-course you can generate sawtooth/ramp waveform using arduino. Use analog pins and assign formula for waves to that pin.