What is the easiest method to build games for android? any recommended framework? with colorful characters and backgrounds?

تم إضافة السؤال من قبل Zeeshan Mohammad , Software Engineer in Research , Center for Collective Intelligence - Massachusetts Institute of Technology
تاريخ النشر: 2013/10/02
Houssem Gharsallah
من قبل Houssem Gharsallah , Software Architect , NOMD Technologies

http://code.google.com/p/libgdx/

Zeeshan Mohammad
من قبل Zeeshan Mohammad , Software Engineer in Research , Center for Collective Intelligence - Massachusetts Institute of Technology