The erection of foundation formwork before the placement of foundation concrete would be an example of a dependency?

A. Soft logic

B. Subcontracted

C. Mandatory

D. Discretionary

E. External

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co
تاريخ النشر: 2016/12/17
Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

It is C - Mandatory dependency and thanks for the invitation.