How can we arrive at an effective argument?

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2016/12/19
Bandar Qasim
من قبل Bandar Qasim , دعم التسويق Marketing support , CNCEC

Full knowledge of anything you want to talk to him

Brian Buenaobra
من قبل Brian Buenaobra , Panel Administrator / Client Service Analyst , IMS Health

Argue logically and avoid fallacies.

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

Available scientific discussion and evidence

Ahmed Hussien
من قبل Ahmed Hussien , مندوب مبيعات , الدقاق للتجاره والتوزيع

Familiarity with most of the information on the subject at hand

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

Full agree with all expert answers above