Is it possible to get the output file in different angles without rendering a 3D model?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Haseeb
تاريخ النشر: 2016/12/21
Chalie Velado
من قبل Chalie Velado , Trainee Mechanical Design Engineer , Esco Bintan

Yes, but of course, the quality of the output file is not that good compared to 3d rendered. I've been applying that method for easier and faster output.