What topics would you include in a Management Development training program?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Ahmad SHRM-SCP , Group HR Performance Manager , FAMA Holdings Group
تاريخ النشر: 2016/12/22
Asim Ali Khan
من قبل Asim Ali Khan , Human Resources Director , Arab Media Group

Skills to become a good manager, team management concepts, best practices in management, examples of great managers, etc