What sections must a comprehensive ‘Train The Trainer’ course cover?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Ahmad SHRM-SCP , Group HR Performance Manager , FAMA Holdings Group
Ali Ahmad SHRM-SCP
من قبل Ali Ahmad SHRM-SCP , Group HR Performance Manager , FAMA Holdings Group

SECTION 1.0 INTRODUCTION

SECTION 2.0 PSYCHOLOGY OF LEARNING

SECTION 3.0 PREPARE THE LESSON PLAN

SECTION 4.0 INSTRUCTIONAL METHODS

SECTION 5.0 HOW TO CONDUCT PRESENTATIONS

SECTION 6.0 THE USE OF TRANSITIONS

SECTION 7.0 ADVANTAGES OF QUESTIONS

SECTION 8.0 QUICK HINTS FOR GOOD INSTRUCTION

Asim Ali Khan
من قبل Asim Ali Khan , Human Resources Director , Arab Media Group

All details about important skills to become a trainer, how to make training materials, how to control audience, how to answer questions, etc.