Why is it difficult to find a job that corresponds to my diploma?

تم إضافة السؤال من قبل fatima sardi
تاريخ النشر: 2016/12/24
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

It could be Jobs requirements are more complicated or in- need for more doctrine.

Muhammad faisal Awan
من قبل Muhammad faisal Awan , electrical supervisor , National Projects and Construction LLC UAE

Because of every company need experienced person as a employee so freshman cant avail any job easier.