Have you ever bought a book based on the way the cover looked?

تم إضافة السؤال من قبل Abeer AlSayed , Senior Media Relations Officer , Jordan River Foundation
تاريخ النشر: 2016/12/26
مها شرف
من قبل مها شرف , معلمة لغة عربية , وزارة التربية السورية

No, I nevar bought any book based on cover looked. , but I bought books based on book contained.

عبد النور بلوكاريف
من قبل عبد النور بلوكاريف , تعليم القرآن , المسجد

no i didn't .................

Shaista Khan
من قبل Shaista Khan , Tgt trainee , Sagar Public School

Yes, I am guilty about that. Being a lover of art, I find the book covers quite intriguing. I recently read Fantastic Beasts and Where to Find Them and I picked it up because the cover was so adorable and artistic. The book covers give you a first impression about how the book might have been written by the author, so it's a glimpse of what is unknown by the reader.