How might you get around hard coding the elements in a fetch cursor?

تم إضافة السؤال من قبل antonios awadallah , HRMS Application Consultant , HITS Technologies
تاريخ النشر: 2016/12/28
priyanka patil
من قبل priyanka patil , Software Engineer , Savy Software Pvt Ltd

Whenever you fetch data from a cursor, whether it's an explicit cursor or a cursor variable, you should fetch into a record defined from that cursor with %ROWTYPE.