How can communication skills be a good tool to a manager?

تم إضافة السؤال من قبل simon Toyiring , REGIONAL SALES MANAGER NORTH ZONE 1 , FAREAST MERCANTILE NIGERIA LTD
تاريخ النشر: 2017/01/02
Abrar Ahmed
من قبل Abrar Ahmed , Proposal Engineer , United Park Company

It helps to build good relationships with your colleagues,market etc.

Yasser Darwish
من قبل Yasser Darwish , Responsible of Governmental Quotation(DPO+Tender) , Riyadh Pharma

1. Listening.

2. Facilitating

3.Questioning.

- Closed Questions.

- Open Questions.

- Personal Questions.

4. Direction.

5. Directing.

6. Speak Clearly & briefly

7. Back up your ideas with knowledge.

8. Speak Positively.

9.Have a calm attitude and a clear Head