Is there any job vacancy in Saudi Arabia for Fresher Industrial Engineer?

تم إضافة السؤال من قبل Usman Tanveer , Auditor , 2017-2019 SHAFI (PVT) LTD. Pakistan
RIZWAN HASAN
من قبل RIZWAN HASAN , MANAGER SCM & NEW PRODUCT DEVELOPMENT , SUGAR COSMETICS

Yes there are a lot of opportunity.But the point is one have to strive and struggle consistently.Keep your profile updated on different job portals.Some of them are

(لقد تم حذف الرابط بسبب انتهاكه لسياسة الموقع. يرجى التواصل مع قسم الدعم لمزيد من المعلومات.)

Monster.com

Shine.com

and keep on applying if you find any relevant job in the job search results.