How much time in a week should any employee spend for Self Development?

تم إضافة السؤال من قبل Nishant K Nair , Service Delivery Manager , Raqmiyat LLC
تاريخ النشر: 2017/01/03
BINUMON XAVIER
من قبل BINUMON XAVIER , IT MANAGER , YAHYA GROUP HOLDING

·    Valued Member of IT Management Team, with strong exposure New Core Server Installation & Implementation, System Administration, Server Administration, IT Service Management and Technical Support