What type of issues you faced in while implementation (Oracle R12 AR,AP)?

تم إضافة السؤال من قبل Anilkumar Javvaji , Oracle finance functional consultant , Cognizant
تاريخ النشر: 2017/01/05
Jagadeesh Challa
من قبل Jagadeesh Challa , Project & Application Manager , Doha Cables

There are couple of main issues would occur which we can't point specifically but Mostly at Auto Invoice transactions, you will get more issues.