Do we need 30 frames per second (fps) recording on all security cameras?

تم إضافة السؤال من قبل MOHAMED YASIN , IT / ELV Systems Engineer , Free Zone Company
تاريخ النشر: 2017/01/09
Ronnel Robert Segovia
من قبل Ronnel Robert Segovia , IT Service Desk Officer , Arabtec Construction

Yes, If possible 30 plus frames per second so that it will help to record optimal video for your security needs.