What's the great achievement you want to accomplish in 2017 ?

تم إضافة السؤال من قبل Ayah Osama , Digital Marketing Manager , WATCH IT
تاريخ النشر: 2017/01/10
nazia khan
من قبل nazia khan , Travel Consultant , Globespan travel management

to stick to my 2017 resolutions & not break them . to be Able to follow them religiously

Saad El amine
من قبل Saad El amine , Retail Outlet Manager , Zericrafts

in my opinion , the greatest Achievement is to not have NO limits for your dreams , the more you have  Dreams , the more you go for it .

it good to have goals , but do not let them to be your limits, life have always something MORE