How many days prior to expiry of Group Health Insurance policy, an insured is allowed to refill his/her repeated chronic medication for one month?

تم إضافة السؤال من قبل Afzal Biya Bani Shaik Gulam , Group Insurance Coordinator , Al-Muhaidib Group of Companies
تاريخ النشر: 2017/01/10
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Usually, a medical insurance policy cover a whole year and a covered person within the policy can refill his medication right to the day before it expires.