What is employee confidentiality agreement?

تم إضافة السؤال من قبل Asim Ali Khan , Human Resources Director , Arab Media Group
تاريخ النشر: 2017/01/12
Ali Ahmad SHRM-SCP
من قبل Ali Ahmad SHRM-SCP , Group HR Performance Manager , FAMA Holdings Group

Employee Confidentiality Agreement is a legal agreement restricting an employee from disclosing confidential or proprietary information to anyone outside the position's authority matrix.