What is the major type of traps in gos?

تم إضافة السؤال من قبل علي احمد علي , Accountant , Accountant
تاريخ النشر: 2013/10/03
Abdelrahman Ahmed Ali Abdelrahman
من قبل Abdelrahman Ahmed Ali Abdelrahman , Mudlogger , PetroServices LLC.- Oman

Structure traps (Normal Fault, horst and grabben) that formed fom tension force that

formed Gulf of Suez.

Mahmoud Mohammed Salem Mahmoud
من قبل Mahmoud Mohammed Salem Mahmoud , جيولوجي , هيئة المواد النووية المصرية

a

Adesoji Adedamola
من قبل Adesoji Adedamola , Petrophysicist/ Log Analyst , Halliburton Energy Services Nig. Ltd

Structural traps including faults and folds.

nemri ayoub
من قبل nemri ayoub

Pièges de structure (Défaut normal, horst et graben) formés à partir de la force de tension

Mahesh Thota
من قبل Mahesh Thota , Principal Mechanical Engineer , JACOBS ZATE Limited

HPPT

LPPT

Desalter

Dehydrator

WOSEP

semane semane
من قبل semane semane , تدريب , المؤسسة التونسية للأنشطة البترولية

defformation of bloc Normal fault, Inverse fault and Horst, Graben

Taras Vasyliv
من قبل Taras Vasyliv , Field Surveyor , UGP Group

Cracks and folts as well as doms !!!!!