Do you believe in a natural healing process for the mentally ill or must they take medication?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2017/01/17
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Medication is key, it helps the person deal with things easier than not being on them.

خليدة خلفي
من قبل خليدة خلفي , نفسانية عيادية ( معالجة) , المؤسسة العمومية للصحة الجوارية

.He must take medicaments , more on the psychological care

nazia khan
من قبل nazia khan , Travel Consultant , Globespan travel management

  medication & natural & emotional healing must go hand in hand