What is the difference between output and outcome of project?

تم إضافة السؤال من قبل Tan Tran Minh
تاريخ النشر: 2017/01/18
Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

I fully agree with answer which given colleague Maher

Regards

maher ghunim
من قبل maher ghunim , Electrical Department Manager , Madar ALSALIMA Engineering

output meets productivity which is not show the final results, sometimes depends on stage or zone or a period of time.

outcome means evenal result or definitive consequences