What is the purpose of VLan in networking?

تم إضافة السؤال من قبل zankar sakharkar , Self employed , PanchanGa.tech
تاريخ النشر: 2017/01/19
Muhammad Ilyas Sarwar Khan
من قبل Muhammad Ilyas Sarwar Khan , Senior System Administrator , National Water works Company

The purpose of implementing a VLAN is to improve the performance of a network or apply appropriate security features.VLAN allows several networks to work virtually as an LAN.