What are the methods that I should follow in order to maintain a fit body, especially in the stomach area?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Eid , Dietitian/Nutritionist , Muscle Power Sports, Nutrition Centre
تاريخ النشر: 2017/01/19
Sardar Muhimmer Jawad
من قبل Sardar Muhimmer Jawad , Senior Accountant , Saleh & Abdulaziz Abahsain

Avoid junk food..

Workout for it at-least one hour a day

Robert Malak
من قبل Robert Malak , Projects Manager , Ankido Oil Services for General Contracts DMCC

Reduce the intake and  exercise

For abs do 60 sit-ups per day every day.