Make payment to seller is done in?

A. Plan Procurements

B. Conduct Procurements

C. Administer Procurements

D. Close Procurements

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co
تاريخ النشر: 2017/01/21
Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

Making final payment to seller is done in Close Procurement process. But progress based payment is done in Administer Procurement process.

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thanks for invitation

Option C