Tally is an accounting software, how relevant it is in the middle east?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Vadood K , Accountant and Assistant Admin , Khykha Center, Bangalore
Bobe litto
من قبل Bobe litto , Accountant , Al Nanamal Group

tally means simplicity,we just enter daily entry then tally gives all out put like P&L a/c,TB.B/S.

Nithin Raj
من قبل Nithin Raj , ASSISTANT ACCOUNTANT , GANDHIBHAVAN INTERNATIONAL TRUST

TALLY IS AN ACCOUNTING SOFTWARE . TRANSACTIONS MUST BE ENTERED IN TO TALLY WE GET THE FINANCIAL POSITION OF THE COMPANY